Må mænd skrive om sex?

Det synes som om kvinderne i dag har fået en frihed, som mændene ikke længere har. Når kvinder skriver om sex anses det for sundt og som et udtryk for, at der er gang i dem. Når mænd gør det anses det for temmelig mistænkeligt.

Tag for eksempel Anne Linnet, der kort før jul lykkedes med en omvendt Bill Clinton. Præsident Clinton fastholdt stædigt, indtil det blev umuligt, at han IKKE havde haft sex med denne kvinde, praktikanten Monica Lewinsky.

Linnet derimod påstår hårdnakket i sin seneste selvbiografiske bog ”Testamentet”, at hun HAR haft sex med mere end tusind kvinder, de mest berømte nævnt ved navns nævnelse. Og hvoraf nogle har gjort deres bedste for at benægte, at der har været en intim forbindelse. Hvilken mandlig forfatter var mon sluppet godt fra at udlevere sine tidligere elskerinder på den facon? Jeg har skrevet ugens litteraturkommentar i Weekendavisen. Den er ikke online, men man kan jo tegne et abonnement på Danmarks bedste avis.