Sagt om Helle Merete

Udtalelser:

Karen Jespersen, tidligere medlem af Folketinget, Venstre, siger om sparring og konsulentarbejde:

“Helle Merete Brix har været ansat hos mig i Folketinget som konsulent. Hun har arbejdet for mig i flere perioder på tilsammen 1½ år. Jeg ville med glæde fortsat have benyttet mig af Helle Merete Brix som konsulent. Men desværre havde hun på det tidspunkt for mange opgaver til, at det kunne lade sig gøre.

Helle Merete Brix har en stor viden om såvel indenrigs- som udenrigspolitiske forhold samt kommunikation og samfundsforhold i det hele taget. Hun er hurtig til at tilegne sig et stof, god til at analysere og disponere stoffet på relevant vis. Hun skriver nuanceret og lettilgængeligt. Jeg giver Helle Merete Brix min varmeste anbefaling.”

Farshad Kholghi, skuespiller og forfatter, siger om sparring på bogmanus:

“Professionelt, ærligt og detaljeret. Helle Merete Brix gik ind i mit univers og min bog og forstod, hvor jeg ville hen med den og kunne komme med skarp og konstruktiv kritik”.

Naser Khader, medlem af Folketinget for Konservative siger om mit bidrag til ytringsfrihedsdebatten:

“Jeg kender Helle Merete Brix som en ægte frihedskæmper med en meget skarp pen”.

Kursist, Fountain House, siger:

“Jeg har haft stor glæde af at følge undervisningen på Helle Meretes kursus i kreativ skrivning på Fountain House. Helle Merete er god til at skabe et trygt og afslappet rum for sine elever, hvor hun rent fagligt bruger forslag, spørgsmål og oplæsning af konkrete eksempler som inspiration til de øvelser, som kursisterne arbejder med i undervisningen.”

Kursist, Fountain House, siger:

“Helle Merete møder os med et smil, og man kan mærke hun er åben over for hvad vi skal i gang med. Undervisningen forløb med nogle forskellige opgaver, der gjorde det muligt at skabe et univers inden for skrivningen, med blandt andet personbeskrivelse og rumbeskrivelse. Under hele undervisningen blev der givet konstruktiv feedback med dyb respekt over for de forskellige udtryk som hver enkelt elev havde. “

Dorte Kofoed, kursist på FOF i at skrive fiktion og erindring, siger:

“Det har været meget inspirerende at have Helle Merete Brix som underviser. Hun er seriøs, lyttende og meget konstruktiv i sin feedback. Kurset giver blod på tanden, så man får lyst til at fortsætte sit skriveri.”

Jakob Neumann, filosof, siger om sparring på bogmanus og projekt:

Jeg har mødt Helle Merete Brix i to omgange. Første gang hjalp hun med at afklare ide til projekt. Anden gang feedback på manuskript.

Begge gange har hun været meget velforberedt, og begge gange har jeg fået meget brændstof til at arbejde videre.

Hun er en engageret og deltagende lytter, med stor indlevelses evne, og er god til at stille de svære spørgsmål, så det er til at forstå.

Det kan absolut anbefales, dem der ønsker klarhed og input til at arbejde konstruktivt videre med deres projekter og skriverier, at konsultere Helle Merete Brix.”

 

Flere på vej!