Foredrag

2 Foredrag, der rykker: Om terrorens ofre og om at skrive selvbiografisk.

Ring på 22 92 70 46 eller mail til og book et af nedenstående foredrag med mig.

Blandt kolibrier og kalasjnikover
-om terrorens ofre

Et foredrag om terrorens ofre med fokus på Frankrig, Danmark og Norge. Foredraget baserer sig på min bog af samme navn, der udkom den 14. februar 2018.

Hvordan er tiden efter et terrorangreb for de overlevende? Er der forskel på at overleve et terrorangreb og et trafikuheld? Hvordan kommer forældre igennem sorgen over at miste et barn? Hvordan er det for politifok og redningsarbejdere? Hvem hjælper terrorens ofre?

Foredraget baserer sig på interviews, samtaler, breve og boguddrag med og om terrorens ofre.

Skriv om dit liv
Om at skrive selvbiografi og erindring

Suzanne Brøgger gør det. Jørgen Leth gør det. Skriver om deres eget liv.

Men hvad skal man tænke på, når man skriver selvbiografi eller erindring?  Kan man skrive om det hele? Hvordan laver man research? Hvordan kommer man i gang? Teori, tips og korte øvelser indgår.


Eksempler på steder, jeg har holdt foredrag og oplæg i årenes løb:

Danmark: Skovlunde Kirke, LOF Holbæk, Tranqebar Boghandel, FOF Køge Bugt, Integrationsministeriet, Dansk Journalistforbunds Freelancegruppes Forfatterlounge, Det Danske Center for Menneskerettigheder, CEPOS Universitet, Roskilde Universitetscenter, Ateistisk Selskab, Krogerup Højskole, Borup Højskole, Dansk Forfatterforening, AOF, Trykkefrihedsselskabet, Vedbæk kirke, Rotary, Tingbjerg kirke, Vinderslev kirke, Næstved gymnasium, Tidehverv, Foreningen af Chefsekretærer og DIS (Danish Institute for Study Abroad).

Udlandet: Document.no i Oslo, den britiske tænketank New Culture Forum i London, Den Danske Kirke i Paris, Biskops Arnö i Sverige, den amerikanske tænketank Reason`s seminar om Europa og frihed i Amsterdam og Universal Tolerance i Drammen.