Foredrag

Jeg tilbyder for tiden 3 foredrag; Om terrorens ofre, om kreativitet og krise og om at skrive.

Ring på 22 92 70 46 eller mail til og book et af nedenstående foredrag med mig.

Terrorens ofre
Et foredrag om terrorens ofre med fokus på Frankrig, Danmark og Norge.  I foredraget kommer jeg blandt andet ind på følgende:

Hvordan er tiden efter et terrorangreb for de overlevende? Er der forskel på at overleve et terrorangreb og et trafikuheld? Hvordan kommer forældre igennem sorgen over at miste et barn? Hvordan er det for politifok og redningsarbejdere? Hvem hjælper terrorens ofre?

Foredraget baserer sig på interviews, samtaler, breve og boguddrag med og om terrorens ofre.

Kreativitet og krise
Kan man at skrive sig ud af en krise? Er “skriveterapi” for alle? Er alt, man skriver i en sådan periode egnet til udgivelse?

Et foredrag med udgangspunkt i mine mange år som underviser i kreativ skrivning og mit eget liv og en forfatterkarriere, der er født ud af en voldsom livskrise. 

Skriv løs
Hvordan kommer man i gang med at skrive? Hvordan holder man gejsten oppe? Et foredrag om skriveglæde, skriveteknik og skriveblokeringer. For alle, både nybegyndere og øvede. Foredraget baserer sig i høj grad på mine egne erfaringer, både som forfatter og mangeårig underviser i kreativ skrivning.

Eksempler på steder, jeg har holdt foredrag og oplæg i årenes løb:

Danmark: Skovlunde Kirke, LOF Holbæk, Tranqebar Boghandel, FOF Køge Bugt, Integrationsministeriet, Dansk Journalistforbunds Freelancegruppes Forfatterlounge, Det Danske Center for Menneskerettigheder, CEPOS Universitet, Roskilde Universitetscenter, Ateistisk Selskab, Krogerup Højskole, Borup Højskole, Dansk Forfatterforening, AOF, Trykkefrihedsselskabet, Vedbæk kirke, Rotary, Tingbjerg kirke, Vinderslev kirke, Næstved gymnasium, Tidehverv, Foreningen af Chefsekretærer og DIS (Danish Institute for Study Abroad).

Udlandet: Document.no i Oslo, den britiske tænketank New Culture Forum i London, Den Danske Kirke i Paris, Biskops Arnö i Sverige, den amerikanske tænketank Reason`s seminar om Europa og frihed i Amsterdam og Universal Tolerance i Drammen.