Skrivekurser

Jeg tilrettelægger gerne kurser og workshops for både private grupper, virksomheder og organisationer. Så de er skræddersyet til at passe til jeres og dit behov.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 22 92 70 46 eller skrive til hellemerete@hellemeretebrix.com og høre nærmere.

Jeg er fast tilknyttet FOF og Aftenskolen i Fountain House, og jeg har siden 2022 også lavet workshops for DM, Dansk Journalistforbund, Østerbro Bibliotek og Hovedbiblioteket i Krystalgade.

N.B. Du kan se mine aktuelle skrivekurser i kalenderen her

Kursisterne siger: 

“Jeg har haft stor glæde af at følge undervisningen på Helle Meretes kursus i kreativ skrivning på Fountain House. Helle Merete er god til at skabe et trygt og afslappet rum for sine elever, hvor hun rent fagligt bruger forslag, spørgsmål og oplæsning af konkrete eksempler som inspiration til de øvelser, som kursisterne arbejder med i undervisningen.”
Tidligere kursist, Fountain House

“Det har været meget inspirerende at have Helle Merete Brix som underviser. Hun er seriøs, lyttende og meget konstruktiv i sin feedback. Kurset giver blod på tanden, så man får lyst til at fortsætte sit skriveri.
Dorte Kofoed, tidligere kursist, FOF

Jeg underviser ikke mindst i at skrive selvbiografisk og fiktion.

Hvad du lærer på kurser i at skrive selvbiografisk:
Her er der fokus særligt på det selvbiografiske. Du får tips og inspiration til, hvordan du kommer i gang med at skrive om dit eget liv. Vi diskuterer etik, hvilke reaktioner du kan forvente fra familie og omgivelser med mere. Ligesom du lærer at skrive personligt uden at det bliver privat.

Hvad du lærer på skrivekurser i fiktion:
Du lærer at få dine personer til at leve. At skrive en sammenhængende fiktiv tekst. At skabe gode miljøbeskrivelser. At skelne mellem godt sprog og mindre godt sprog. 

Du er altid velkommen til at ringe på 22 92 70 46 eller skrive til mig på hellemerete@hellemeretebrix.com for at høre nærmere.