1-1 rådgivning om dit bogprojekt

Rådgivning – få hjælp til at skrive din bog

Drømmer du om at blive forfatter? Er du gået i stå med din bog? Eller ved du ikke, hvordan du kommer i gang? Så kan jeg hjælpe dig.

Ring på 22 92 70 46 eller mail til og book en tid – så hjælper jeg dig videre med dit projekt. Hvadenten du ønsker rådgivning ansigt til ansigt hos mig på Østerbro eller over telefon eller skype.

Rådgivning: 1000 kr. for 60 minutter. Hvadenten der er tale om personligt møde hos mig på Østerbro eller hjælp over telefonen.

To timers rådgivning: 1800 kr.

Priserne er inklusive moms. Rådgivning faktureres over mit firma Helle Meretes Saloner, CVR-nummer 35962557.

Mine kvalifikationer som rådgiver:

Jeg var i årene 2012-2016 tilknyttet Weekendavisen som litteraturanmelder. I dag anmelder jeg ikke længere for avisen. Til gengæld skriver jeg med mellemrum en litterær kommentar på bagsiden af Weekendavisens sektion Bøger.

Jeg har udgivet både faglitteratur, selvbiografiske bøger og skønlitteratur på både små og store forlag.

Jeg har redigeret flere antologier for blandt andet forlaget Gyldendal.

Jeg har afholdt skrivekurser igennem 12 år.

Filosof Jakob Neumann siger:

Jeg har mødt Helle Merete Brix i to omgange. Første gang hjalp hun med at afklare ide til projekt. Anden gang feedback på manuskript.

Begge gange har hun været meget velforberedt, og begge gange har jeg fået meget brændstof til at arbejde videre.

Hun er en engageret og deltagende lytter, med stor indlevelses evne, og er god til at stille de svære spørgsmål, så det er til at forstå.

Det kan absolut anbefales, dem der ønsker klarhed og input til at arbejde konstruktivt videre med deres projekter og skriverier, at konsultere Helle Merete Brix.”