Om Helle Merete

Freelancejournalist, forfatter, underviser og foredragsholder. Bor i København.

Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole.

Medlem af Dansk Journalistforbund.

Har udgivet en lang række bøger om både samfundspolitiske og personlige emner.

Har i en årrække særligt skrevet om emner som terrorens ofre og ytringsfrihed. Arbejder fremover mest med at skrive om emner som kunst og kultur, spiritualitet, skriveprocesser med mere.

Om mit engagement i ytringsfriheden: I vinteren 2012 var jeg medgrundlægger af Lars Vilks Komiteen. Jeg forlod komiteen i september 2016. Er i dag ikke medlem af nogle ytringsfrihedsorganisationer, da jeg foretrækker en uafhængig position. Har sammen med den svenske kunsthistoriker Lars Vilks udgivet to bøger, den seneste, antologien Når kunsten terroriseres, i februar 2020.

Kontakt mig på:

eller mobil 22 92 70 46