Mød Lars Vilks i Krudttønden på Østerbro

Den 14. februar 2013 – på årsdagen for fatwaen mod Salman Rushdie – kan man møde den svenske tegner Lars Vilks og komiteen bag ham i Krudttønden på Østerbro.

Sammen med billedkunstneren og journalisten Uwe Max Jensen tog jeg for nylig initiativ til at oprette Lars Vilks Komiteen

Siden Vilks tegnede Muhammed som Rundkørselshund har han ikke kunnet leve et normalt liv. Vilks følges altid af to politibetjente, og der bor fast to betjente på hans ejendom i en lille by uden for Helsingborg.

Komiteen består nu af otte danskere, der er kendt for at blande sig i debatten om ytringsfriheden: Udover Initiativtagerne er der tale om billedkunstner Firoozeh Bazrafkan, godsejer Bernt Johan Collet, historiker Mikael Jalving, skuespiller Farshad Kholghi, redaktør Niels Ivar Larsen og lokalpolitiker Jaleh Tavakoli.

Så meld dig til og mød op den 14. februar og bland dig i debatten om ytringsfriheden!