Musik til ordene

Få musik i din tekst! Musik til ordene er en workshop for dig, der interesserer dig for at skrive, og som samtidig interesserer dig for, hvordan musik kan bruges i din skriveproces. Se detaljeret program nederst!

Lørdag den 2. marts fra 10-16 i Nordsø Records, Nordsøvej 8 i Nordhavn
Bus 164 går til døren – fra for eksempel Hellerup Station eller metro Orientkaj. Gode parkeringsmuligheder, hvis du er i bil. 

Pris: 200 kr. inklusive sandwich og et glas vin eller en sodavand

Tilmelding: Til Helle Merete på hellemerete@hellemeretebrix.com

Betaling: MobilePay 28 91 84 64 (Kasper Nesager-Hansen)
eller til reg. nr. 2135, konto 0567129993. Mærk overførslen “musik”.

Om workshoppen:
Mød op i en vaskeægte og hyggelig lille grammofonpladefabrik, der ligger ved vandet og Østerbros naturskønne område Tippen. Få ideer, løs opgaver undervejs, hvis du har lyst til det, eller nøjes med at lytte, summe og lade dig inspirere af dagens oplæg om og med tekst og musik.

Og bliv gerne den sidste time, fra 15-16 og drik et glas vin og netværk med lokale kunstnere og kulturaktører!

Workshoppen henvender sig til både dig, der aldrig har skrevet en linie og dig, der er allerede skriver. Og til skrivende og skriveinteresserede i og af alle genrer!

Om de medvirkende:

Arrangører og værter:

Helle Merete Brix er forfatter og underviser, bl.a. på FOF og i aftenskolen i Fountain House.  Skaber også workshops for biblioteker og fagforeninger. Har udgivet både fag-og skønlitteratur. Undervejs med en roman, der efter planen udkommer her i år.

Kasper Nesager-Hansen er freelancejournalist, foredragsholder, underviser og musiknørd. Senest har han udgivet bogen “Adoption – Identitet- Eksistens” sammen med Jytte Lund Larsen.

Medvært og husmusiker:

Thomas Vilhelm er trommeslager og forfatter. Turnerer i øjeblikket rundt med Franz Beckerlee og fortæller om biografien “Stonefree – et liv med og uden Gasolin.” Er også sammen med Flemming Rasmussen forfatter til bogen “Sweet Silence”, der netop er kommet i 3. oplag.

Oplægsholdere:

Farshad Kholghi er  skuespiller, dramatiker og også ind imellem komponist af musik til sine solo forestillinger. Farshad har igennem en årrække været en populær foredragsholder i erhvervslivet og for private organisationer. Farshad turnerer i øjeblikket med sin monolog “Villa, vovse og viagra.”

Ditte Steensballe er forfatter, sangskriver og sanger. Ditte er aktuel med bogen “Pelsanker” (Jensen & Dalgaard). Hun har blandt andet udgivet digte, en roman og noveller samt flere børnebøger. Har også turneret med Rudersdal Kammersolister som huspoet.

Peter Legård Nielsen er forfatter og terapeut (IFS). Han er også tidligere formand for Danske Skønlitterære Forfattere. Han har et langt forfatterskab bag sig og er aktuel med romanen “De elskende” (Forlaget Blå) – om mændene omkring Karen Blixen.

Program for Musik til ordene:

10.00-10.20: Intro, velkommen. Kasper Nesager-Hansen åbner, Henrik Damm Krogh fra Nordsø Records siger et par ord. Thomas Vilhelm og Helle Merete Brix præsenterer sig

10.20-10.40: Kasper: Produktivitet med musikkens indflydelse

10.40-11.00: Kasper udstykker en øvelse og giver feedback

11.00-11.15: Pause

11.15-11.55: Thomas fortæller og viser, hvordan han arbejder med både musik og det skrevne ord. Det sker i en samtale med Kasper. 11.55 udstikker Helle Merete en opgave til pausen

12-00-13.00: Pause med sandwich og arbejde med opgave til dem, der har lyst

13.00-13.20: Helle Merete om vigtigheden af pauser i en tekst

13.20-13.40: Oplæsning af tekster fra frokost-arbejdet og feedback

13-40-14.00: Peter læser fra sin roman, mens Thomas trommer blidt

14.00-14.10: Pause

14.10-14.30: Farshad fortæller om at bruge musik i sin teaterproduktion

14.30-14.50: Ditte holder oplæg om ordet, musikken, der er fri!

14.50-15.00: Vi samler op på dagen, oplægsholdere og kursister

15.00-16.00: Vi drikker et glas vin og netværker med lokale kulturaktører og kunstnere og hinanden og siger tak for i dag!