Mod Mørket: Det Muslimske Broderskab i Europa

ikke-navngivetMod Mørket: Det Muslimske Broderskab i Europa

Trykkefrihedsselskabets Bibliotek, 228 sider, 238 kr., 2. oplag, 2008.

Bogen er udsolgt fra forlaget men kan købes for 150 kr. inklusiv forsendelse ved henvendelse til forfatteren.

Anmeldelser

“Måtte Mod mørket finde mange læsere …”
Lone Nørgaard i Jyllands-Posten, 5 stjerner

“Denne bog rummer så stor og grundig research, at man ikke er i tvivl om, at Brix præsenterer en virkelighed, der findes”.
Sørine Gotfredsen i Kristeligt Dagblad

“En sjælden øjenåbner”
Mikael Jalving i netavisen 180GRADER

“Et uhyre informativt værk”
Bruce Bawer i Sappho

“Brix har utvivlsomt ret i, at stærke antidemokratiske og antivestlige kræfter for tiden rører på sig i den muslimske verden og også blandt muslimer i Europa. Mod mørket dokumenterer dette til fulde og sågar meget overbevisende.”
Lars Sandbeck i Politiken

Find alle anmeldelser her

Om Mod Mørket:

»I vore frie demokratier knytter de kontakter til politikere, præster, journalister, menneskerettighedsorganisationer, antiracisme-organisationer m.m., der ikke synes at have blik for de muslimske bevægelsers religiøst-politiske karakter eller dobbelte dagsorden.«
Citat fra bogen

Det Muslimske Broderskab er et magtfuldt organ, der de sidste årtier har opbygget en slagkraftig organisation i de største og vigtigste europæiske lande.

Helle Merete Brix afdækker i denne bog broderskabets udstrækning, strategi, saudi-arabiske finansiering og tætte samarbejde med medier, ministerier, EU, intellektuelle, venstrefløjspartier og kristne dialogorganisationer.

Det er lykkedes Broderskabet og især den forførende prædikant Tariq Ramadan at fremstå moderat over for europæerne, mens man i ly af denne velvilje arbejder for at radikalisere Europas muslimer.

Det er første gang, at Broderskabets aktiviteter i Europa er beskrevet på dansk. Bogen er forsynet med et omfattende index og et personligt efterskrift af forfatteren.