De global-gale

danmark 2030Har skrevet ugens kommentar i Bøger, Weekendavisen. Med udgangspunkt i forsiden på Lene Andersens seneste bog Danmark 2030 – hvorfor altid det muslimske hovedtørklæde som symbol på mangfoldighed, hvorfor aldrig sikhernes turbaner eller hare krishnas skaldede isser – har jeg skrevet om den globaliseringsbevidste elite.

Det er en elite, der “erklærer, at de færdes lige hjemmevant i New York, Gaza og Ganløse. En elite, der hovedrystende ser på den danske andedam, hvor ikke mindst diskussioner om indvandring og nationens sammenhæng er so yesterday. En elite, der kun har hån, spot og latterliggørelse til overs for de umoderne gammeldanskere, der sidder forskræmte bag kolonihavelågerne med deres grisekød og maniske flagen.” Kommentaren er ikke online. Man må købe avisen!