Nej til feminisme og ja tak til frihedskamp

Den iransk-danske kunstner Firoozeh Bazrafkan er uenig med feministerne. De tager ikke de problemer op, der vedrører muslimske kvinder i Mellemøsten og i Vesten.

Jeg har for nylig interviewet Bazrafkan til rights.no. Fra interviewet: Bazrafkan har kontakt til iranere i Iran, også uden for hendes egen familie: ”Rigtig mange unge iranere, mænd og kvinder mellem 18-30 år fra byerne, henvender sig til mig. De har fundet mig på internettet og så skyper vi sammen. De spørger for eksempel til, hvordan vi debatterer Irans situation i Vesten, om der er iranere i Europa, der tager del i debatten og om vi støtter frihedsbevægelserne. De er også interesserede i at få at vide, hvad Vesten mener om Iran? Og om vi har råd til, hvad de kan gøre.” Læs mere på rights.no