Skriveretreat

Sommeren står snart for døren, og et skriveretreat kan være en vældig god idé, hvis du trænger til at arbejde i ro og fred med dit projekt. Eller du blot har brug for inspiration.

Der findes sådanne steder både i Danmark og i udlandet. Man kan nævne for eksempel Hald Hovedgaard i vidunderlige omgivelser udenfor Viborg, Løgumkloster i Sønderjylland eller Udenrigsministeriets legatlejlighed i det skønne Marais kvarter i Paris.

Det varierer, hvad kravene er for at komme i betragtning.   Og om det koster noget eller er gratis. Er der venteliste til et sted, du meget gerne vil være, så skriv dig på. Sådan har jeg selv i år fået tildelt en uge på Hald Hovedgaard, hvor ophold er gratis, men hvor man selv skal sørge for mad og drikke.

Tilbringer du sommeren i byen, så find en fredelig café og lad den være dit refugie!