Det er tid til at skrive

Verden, som vi kender den, er udfordret. Vi kan for tiden ikke mødes, hverken privat eller på skrivekurser.

Et enkelt af mine kurser er rykket online. På kurset eksperimenterer vi lige nu med at lade undervisningen foregå i en facebookgruppe, senere finder vi nok på andre løsninger.

Men: Til dig, der er optaget af at skrive, og som måske ville have taget et kursus netop i dette forår: Hvis du har mulighed og overskud til det, så skriv derhjemme. Forsøg at skrive lidt hver dag. Lad det være en hensigtserklæring, ikke et påbud. Du skal ikke slå dig selv i hovedet, hvis ikke det lykkes. Men prøv. Gør det til en god vane.

Skriv eventuelt dagbog eller skriv synops til den bog, du længe har haft planer om at gå i gang med. Gør dig nogle overvejelser: Hvorfor skriver du? Hvad emner optager dig? Hvad genre er du interesseret i at skrive i (essay, skønlitteratur, selvbiografi, fagbog med mere).

Husk: Du er altid velkommen til at kontakte mig. Det koster ikke noget at send en mail eller bede om et råd over telefonen. Mail til hellemerete@hellemeretebrix.com eller ring på 22 92 70 46. Jeg læser også manuskripter igennem og rådgiver om at skrive over telefonen.

God skrivelyst!