Intensive kurser i at skrive selvbiografi

Jeg brugte efterårsferien på at undervise i at skrive selvbiografisk på en fire dages intensiv workshop på FOF. Jeg håber at kunne gentage den i vinterferien, uge 7 i 2020.

Det er fjerde gang, jeg afholder denne workshop, og det er et kursus, jeg er rigtig glad for at undervise på.  Kursisterne er i alle aldre, fra midten af tyverne til langt oppe i 70erne. De kommer med alle mulige interessante og komplekse problemstillinger, som jeg så gør mit bedste for at hjælpe dem med at forløse.

Udover skriveøvelser diskuterer vi en mængde sager. Som for eksempel: Hvor tæt kan man gå på sin familie, når man skriver om dem? Hvad mener jeg med retten til sin historie? Skal man skrive jeg eller hun? Hvad gør man, når/hvis omgivelserne reagerer? Skal en selvbiografi være sand fra a til z? Kan den være det? og er det en god idé med en opslagstavle (billedet).