Foreløbig medieomtale af “Blandt kolibrier og kalasjnikover”

Jeg har samlet de første anmeldelser og foromtale af Blandt kolibrier og kalasjnikover her   

Her er et par citater fra bogen: ”Terroristen gik målrettet efter at ramme de to kvadratmeter i Krudttøndens café, hvor vi ligger en tre mand; de andre har søgt dækning andre steder. Mens jeg får det skud adrenalin, så siger jeg til mig selv: Skal jeg dø her, så skal det ikke være uden min pistol.”
Kurt, politimand

”Efter angrebet på Charlie Hebdo var en del af mig var død. Men jeg følte samtidig på en nærmest voldelig måde, at jeg ville give liv. For første gang i mit liv var jeg ikke bange for at blive mor.”
Zineb El Rhazoui

”Jeg har mødt en fader til en af de tre terrorister, der foretog angrebet på Bataclan, og dermed måske også faderen til ham, der dræbte min datter. Det finder jeg aldrig ud af.”
Georg Salines