Foredrag om terror og terrorens ofre

Gud og profeten coverbilledeJeg har i disse dage premiere på mit nye foredrag “De, som terroren rammer”. Jeg får rigtigt fine tilbagemeldinger, jeg holder foredraget for forskellige grupper af seniorer i Holbæk-området. Senere på året holder jeg foredraget i diverse kirker.

Foredraget tager udgangspunkt i min aktuelle bog Gud og Profeten tilgiver ikke. En personlig beretning om terrorangrebet på Krudttønden. Naser Khader har skrevet forordet.

Men foredraget handler også om terrorens ofre ude i verden, om mennesker, der arbejder med terrorens ofre med mere. Om familier, der har mistet nogen i et terrorangreb om overlevende, sårede og de, der “blot” er chokerede eller traumatiserede. I blandt andet Frankrig og Norge.

Foredraget kan bookes på hellemerete@hellemeretebrix.com eller 22 92 70 46.
Pris efter aftale. Jeg holder foredraget i hele landet.