4 stjerner til bogen om Lars Vilks

Larsvilksbog “Nuanceret portræt af Lars Vilks rummer mere eftertanke end polemik, og mange myter skaffes af vejen.”

Sådan skriver Kristeligt Dagblads anmelder om bogen om Lars Vilks, Man forhandler ikke med et maskingevær. 

Jyllands-Postens Niels Lillelund skriver også om Vilks og bogen: “Her kan man læse hans egen beretning, og den afhandles med den stoiske ro, der synes at kendetegne ham, trods den alvorlige situation, han er bragt i. Han tilskriver det selv en styrke, han har arvet fra sin mor.”

Vi havde en fin bogreception på selve udgivelsesdagen, der også var fødselsdagsreception for Lars Vilks. Kunstneren fyldte 70 år. Det foregik i Dansk Forfatterforening. Der var stuvende fuldt, og vi havde god mediedækning på selve dagen: Berlingske og  Weekendavisen (ikke online) skrev reportager fra begivenheden.

Bogen kan købes gennem flere boghandlerkæder, for eksempel Arnold Busck. Man kan også skrive direkte til undertegnede, hvis man vil have en signeret bog.