En komisk brite

Shazia_MirzaHar i London interviewet Shazia Mirza til Tidningen Kulturen i Sverige. Fra interviewet: ”Som komiker og stand-up performer er du nødt til at sige, hvad du mener. I begyndelsen lavede jeg bare vittigheder, det er nemt nok. Men jeg vidste egentlig ikke, hvad jeg mente om verden og livet. Du bliver først god, når du bliver i stand til at fortælle om dit liv og dine erfaringer på en troværdig måde”.

Og: “Jeg tænker ikke på at jeg er kvinde, når jeg optræder. Jeg tænker at jeg ønsker at være en fantastisk komiker. Jeg tror ikke mange kvindelige komikere tænker over deres køn. Derfor opfattes vi ofte som maskuline, som aggressive. Men det handler ikke om komikerens seksualitet. Ingen af de kvindelige komikere jeg kender er særligt feminine på scenen. De bruger ikke deres seksualitet, og det kan du heller ikke. Du skal være sjov.” Læs interviewet her