Et glimrende revolutionsmøde

En fin, og trods det alvorlige emne, fornøjelig debat i går på Bogcafeen “Den Hemmelige” på Vesterbro. Emnet var det arabiske forår. Skal man være optimist eller pessimist? Er den arabiske verden klart til “Alf Ross men endnu ikke til Hal Koch”, som Naser Khader udtrykte det? Eller måske snarere til Alf Qaradawi – det sidste var undertegnedes hentydning til den rabiate prædikant Yussuf al Qaradawi – der er Det Muslimske Broderskabs åndelige overhoved.

Og aftenen kom i høj grad til at dreje sig om Det Muslimske Broderskab og hvad de står for. I panelet sad udover undertegnede Naser Khader, Farshad Kholghi, Jaleh Tavakoli og Kahttan Jasim. Mikael Jalving var ordstyrer. Den Hemmelige kan varmt anbefales som muligt sted for arrangementer – rimeligt i pris, hyggeligt og hjælpsomt personale. Artikel på Den Korte Avis og billeder fra arrangementet her