Ruben Palmas blog

“Efter endt læsning så jeg de 15 essays som en opsøgende fortælling, der bevægede sig induktivt fra det basale; opvækst og familierelationer – og det intime; seksualitet, angst og død… til de overordnede rammer for vores konkrete livsudfoldelse; den grad af fred og frihed vi kan finde i vores samfund, som på godt og ondt bliver mere og mere europæisk og globalt. Alt i alt læste jeg en reflekterende bog, som ligeledes indbød til refleksion. En bog skrevet af en modig og årvågen tænker.”

Sådan skriver Ruben Palma i dag på sin blog på Jyllands-Posten. Jeg er vældig glad for det fine skudsmål, men vil her benytte lejligheden til i et hele taget at reklamere for Palmas blog. Den chilenskfødte forfatter skriver vittigt, bidende og klart om opgøret med det totalitære i alle dets former. Læs bloggen her.