Politikernes klodsede dans om shariaen

philipsstortVar prædikanten Bilal Philips med de radikale synspunkter en enlig svale? Nej, det var han ikke. Jeg har skrevet weekendens kronik i Kristeligt Dagblad, der også handler om de etablerede islamforskeres mangelfuldhed og om den viden, der er tilvejebragt igennem mange år fra uafhængige forskere og tænketanke:

“Fokus fra politikernes side har rettet og retter sig imod de åbenlyst ekstreme organisationer som blandt andre Hizb ut-Tahrir. Det har givet vind i sejlene til organisationer med noget, man kunne kalde en art blød jihad, på programmet. Det vil sige organisationer og prædikanter, der ikke taler om at omstyrte de vestlige samfund med vold, men lægger vægten på mission. Men det er stadig organisationer, der støtter mænds forrang for kvinder, hadiths betydning i det 21. århundrede, accept af shariaens straffelov og begrænsninger i religionsfriheden og ytringsfriheden.”

Læs mere her