Buddhisme i London

buddhistforedraglondon2009septemberny005Jeg har netop tilbragt tre dejlige dage i London med fokus på buddhismen, herunder et strålende foredrag med buddhisten Ole Nydahl.

Jeg brugte også tiden på at skrive på min nye bog og læse mig igennem et  eksemplar af Buddhism Today. Det produceres i Californien og har rigtigt fine artikler, om alt muligt i forbindelse med Diamantvejsbuddhismen. I det aktuelle nummer kan man for eksempel finde en velskrevet rejseberetning fra Kham i det østlige Tibet med titlen In Search of the Lost World: Finding a Modern Milarepa. Her er også en personlig og rørende beskrivelse af det nyttige ved buddhistisk praksis i forbindelse med et cancerforløb. Læs om Buddhism Today her

Billedet er fra The Mermaid Conference & Events Centre i London, hvor lørdagen og søndagens begivenheder løb af stablen. Til venstre er det Ole Nydahl og til højre i billedet er oversætteren fra tibetansk til engelsk ved at blive rigget til med mikrofon, så han kan tolke for dagens hovedperson: Sherab Gyaltsen Rinpoche, der ses i midten af billedet. Det var første gang, han gav et kursus i London. Han måtte meget gerne komme igen.