Danskere i den amerikanske valgkamp?

Fra den verdensberømte amerikanske forfatter og professor i psykologi Phyllis Chesler er der kommet denne fine støtte til Trykkefrihedsselskabets Bibliotek i forbindelse med vores ønske om at udgive The Jewel of Medina af Sherry Jones, som Random House alligevel ikke vil udgive:

“May I make a simple proposal? I suggest that both Obama and McCain invite Kurt Westergaard and a representative of the Danish Library to speak at their respective Conventions? So far, neither candidate has shown any understanding of how rapidly Free Speech has been eroded in America due to fear of Muslim protest–and alas, due to the doctrine of political correctness.” Læs resten af indlægget på Phyllis Cheslers blog: http://pajamasmedia.com/phyllischesler/

Anders Raahauge har skrevet om Trykkefrihedsselskabets Bibliotek i dagens Jyllands-Posten. Artiklen er vist ikke online. I artiklen bliver jeg spurgt, om pres kan blokere for en udgivelse, som det fornylig skete i Serbien. Hertil siger jeg, at: “De eneste hindringer kan være et afslag eller et uoverkommeligt honorarkrav. Er de to ting i orden, står vi fast på en udgivelse, uanset hvad”.

Göteborgs-Posten har desuden en artikel om Trykkefrihedsselskabet: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=121&a=440414