Kreativitet og krise

kreativitet og krise helle meretes salonerKreativitet og krise

Torsdag den 21. januar klokken 19.30-21.00 i Helle Meretes Saloner
Sct. Knuds Vej 36, 1. sal på Frederiksberg.

 

Tilmelding på hellemerete@hellemeretebrix.com

Med journalist og forfatter Helle Merete Brix, psykomotoriker Eva Elisabeth Brix og dramaturg Agnete Dybro Stoffregen

De færreste kommer igennem livet uden at opleve kriser, stress eller perioder af angst og uro. Ofte er sådanne perioder dog også vejen til noget nyt og frugtbart. Men hvordan kan man bruge sin kreativitet i vanskelige perioder? Hvad siger forfatteren og dramaturgen? Og hvilke fif har en psykomotoriker til kroppen i en stresset periode?

Med udgangspunkt i erfaringer inden for egne fag og egne liv giver tre kvinder denne aften tips og gode råd.

Tid: Torsdag den 21. januar klokken 19.30-21.00.

Program: 19.30-20.15: Oplæg fra Helle Merete, Eva og Agnete. 21.15-21.30: Pause, vindrikning og mingling. 20.30-21.00: Spørgsmål og svar.

Sted: Den Tværfaglige Sundhedssalons hyggelige lokaler på Sct. Knuds vej 36,1. sal. Det er på Frederiksberg.

Entré: Kr. 75 inklusive et glas vin og lidt mundgodt. Der betales kontant ved indgangen.

Tilmelding: Til Helle Merete på hellemerete@hellemeretebrix.com

Om oplægsholderne:

Helle Merete Brix er grundlægger af Helle Meretes saloner. Freelancejournalist og forfatter og litteraturanmelder ved Weekendavisen. Har igennem ti år haft haft skrivehold på FOF og har også haft særlige skrivehold for psykisk skrøbelige mennesker, blinde og svagtseende og folk med Aspergers syndrom.

Eva Elisabeth Brix er uddannet psykomotoriker fra Danmark og efteruddannet i Tyskland. Har igennem mange år haft klinik i København. Er medstifter af House of Hearing. Har undervist og holdt foredrag i blandt andet USA, Frankrig og Danmark.

Agnete Dybro Stoffregen er uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet og La Nouvelle Sorbonne. Efteruddannelse i journalistik fra SDU. Tidligere kommunikationschef i it-branchen og jourhavende for blogs og sociale medier på Jyllands-Posten.