Intuitiv skrivning

Intuitiv skrivning – det er lettere, end du tror

En aften i Helle Meretes Saloner

Tid: Torsdag den 12. maj klokken 19.30-21.00

Sted: Den Tværfaglige Sundhedskliniks hyggelige lokaler på Sankt Knuds Vej 36, 1. sal.

Pris: Kr. 75,- inklusiv vin og mundgodt. Der betales kontant ved indgangen.

Tilmelding: Skriv til Helle Merete på hellemerete@hellemeretebrix.com

Om aftenen: Hvordan kan man bruge sin intuition, når man skriver? En aften med teori og tips, skriveøvelser og konkrete værktøjer. Få flow i din skriveproces og lær at bruge din intuition til gavn for det, du skriver eller gerne vil i gang med. For både nybegyndere og øvede skribenter.

Efter oplæggene vil der være tid til både spørgsmål og debat og til at mingle og drikke vin.

Om oplægsholderne:

Jette Bilberg Lauritsen har en baggrund indenfor salg og marketing og har skrevet og udgivet digte i både Danmark og udlandet. Bidrager til den amerikanske antologi My Creative Thoughts. Jette arbejder til daglig med meditation og coaching og som sekretær og kursusplanlægger i en interesseorganisation.

Helle Merete Brix er freelancejournalist og forfatter. Har i sit forfatterskab i høj grad interesseret sig for begrebet frihed, både på det samfundsmæssige og det personlige plan.  Har undervist igennem mere end ti år på diverse aftenskoler og i private foreninger.

Eva Brix er psykomotoriker og har igennem en lang årrække haft privat praksis på Sankt Knuds Vej. Efteruddannet i Tysland. Foredrag i blandt andet Danmark, Frankrig og USA. Medstifter af House of Hearing. Eva vil guide en kort meditation i løbet af aftenen.