Kom til bogreception og konference

Den 14. februar udgiver den svenske kunsthistoriker og tegner Lars Vilks og jeg bogen 30 fortællinger. Om frihed, fatwaer og kærlighed.

Det er forlaget Pressto, der udgiver. På billedet sidder Lars og tegner i forlagets køkken. Og både den 9. februar på en konference og den 13. februar ved en bogreception kan man møde Lars Vilks – og jeg – i København.

Konference lørdag den 9. februar klokken 14-17 på Christiansborg: Vilks er blandt talerne i panelet på konferencen 30-året for fatwaen mod Salman Rushdie.

Tilmelding med NAVN og ADRESSE (alternativt navn og organisation) til nina.behnke@ft.dk  SENEST den 5. februar.

Kom i god tid, mellem 13.15 og 14.00, da alle skal igennem sikkerheden. Indgang gennem publikumsindgangen.

For arrangementet står mit kommunikationsfirma Helle Meretes saloner sammen med Naser Khader, Konservative. Blandt de øvrige talere er stand up komiker og forfatter Shabana Rehman fra Norge og forlægger på Gyldendal, Johannes Riis, der igennem alle årene har været Salman Rushdies forlægger. Læs mere om konferencens program og se den fulde talerrække på facebook

Bogrelease onsdag den 13. februar klokken 16.30-19.30: Forlaget Pressto har i samarbejde med Lars Vilks og jeg bogrelease på en café i København. Vilks og jeg udgiver bogen 30 fortællinger. Om frihed, fatwaer og kærlighed. Med tegninger af Lars, tekst af mig.

Skriv til mig, Helle Merete, på hellemerete@hellemeretebrix.com hvis du gerne vil have en invitation. Et par dage før receptionen, får man besked om, hvor det foregår. Vel mødt.

Jeg glæder mig til både konference og bogudgivelse!