International Free Press Society

150px-head_of_sappho_smyrna_istanbul_museum_hellenistic_periodInternational Free Press Society er nu gået i luften med den ny hjemmeside. Jeg har fået plads blandt Board of Advisors, her sidder også folk som Mark Steyn, Ibn Warraq, Ehsan Jami, Roger Scruton og Asger Aamund.

Organisationen har samme logo som det danske trykkefrihedsselskab, som jeg var med til at starte: Sappho, den græske digterinde, som muse for talens, tankens og skriftens frihed.

Som noget af det første, har organisationen indledt en kampagne til støtte for Geert Wilders. Han er i øvrigt gode venner med den frafaldne muslim og politiker Ehsan Jami. Det vil sikkert overraske de, der opfatter Wilders som Europas ondeste mand med et udtalt had til muslimer. Jeg hørte Wilders, da han var i København sidste år og hørte ikke skyggen af hate speech. Læs mere om den nye organisation her