Flere anmeldelser og Sapphos debatmøde

Mod Mørket har nu solgt mere end 400 eksemplarer. Dansk Folkeblad har en fin anmeldelse af bogen i sit aprilnummer. Klik på linket, anmeldelsen står på side 28-29: http://www.danskfolkeparti.dk/pictures_org/DF_2_web.pdf

Bo Bjørnvig har i sin klumme “Blæksprutten” i dagens Weekendavisen samlet sammen fra de forskellige anmeldelser. Henimod slutningen af klummen skriver han, åbenbart møntet på den gnavne anmelder i Berlingske Tidende: “Det er nu engang en af de store gåder, at så mange vestlige intellektuelle har det med at undskylde autoritære og aggressive ideologier. Og beskylde dem, der anklager disse ideologier, for at være lige så énøjede, som dem de anklager”.

Sapphos debatmøde i går i Dansk Forfatterforening trak som sædvanlig fulde huse. Enige blev Sapphos chefredaktører dog ikke med de to, vi debatterede med: Tidligere chef i PET, Hans Jørgen Bonnichsen og lektor på Syddansk Universitet, Torben Rugberg Rasmussen. Jeg spurgte Bonnichsen, om han havde læst Koranen, men det havde han ikke og han havde heller ikke tænkt sig at gøre det. Ret tankevækkende, når Bonnichsen samtidig talte om radikale udlægninger af islam, der byggede på en “perverteret udlægning” af Koranen. Men hvordan kan man vide, at der er tale om en perverteret udlægning, når man ikke har læst bogen?