Lær at lave et plot

Book foredraget på 22 92 70 46 eller hellemerete@hellemeretebrix.com

Foredraget afholdes sammen med dramaturg Agnete Stoffregen. Det handler om plottets betydning for din fortælling. For hvad er et godt plot? Hvilken indledning kan bane vejen for plottet?  Og hvad med det, der er rundt om plottet, sprog, miljø og gode personbeskrivelser?

Foredraget holdes løbende på FOF og er også afholdt for Forfattergruppen hos DJ´s frelancejournalister. Her skrev arrangøren Marianne Bækbøl om vores foredrag:

Da FreelanceGruppens Forfatterlounge i november 2016 arrangerede et foredrag om ‘Det gode plot’ med Helle Merete Brix og Agnete Stofregen blev det bagefter rost af deltagerne for at have givet inspiration, indsigt og skrivelyst. Foredraget havde en fin balance af teori krydret med underholdende praksiseksempler, og både utrænede og erfarne skribenter følte sig talt til. Helle Merete og Agnete supplerer hinanden på ypperste vis og formidler indsigtsfuldt og humoristisk deres store viden og erfaring inden for litteratur, journalistik og dramaturgi.

Helle Merete Brix er freelancejournalist, tidligere litteraturanmelder ved Weekendavisen og forfatter til både skøn-og faglitteratur. AgneteStoffregen er tidligere blogredaktør på Jyllands-Posten og uddannet som dramaturg fra Aarhus Universitet og La Nouvelle Sorbonne i Paris.

Pris efter aftale.