Helle Meretes Saloner

januar2012billederkaffekop Få salonernes nyhedsbrev og få besked om kommende saloner, skrivekurser og workshops, som jeg afholder i salonerne og andre steder. Skriv til:
skriv nyhedsbrev i emnefeltet.

Om Helle Meretes Saloner: Har intet med frisørvirksomhed at gøre, men er et mødested for mennesker, der interesserer sig for fiktion, selvbiografi, faglitteratur og kommunikation.

Næste salon bliver forår/sommer 2017.

Kom glad, hvad enten du vil deltage i debatten eller blot kommer for at lytte!

Salonerne er på facebook

Tidligere Saloner:

Intuitiv skrivning. Afholdt maj 2016. Sammen med digter Jette Bilberg Lauritsen.

Kreativitet og krise. Afholdt i januar 2016. Sammen med dramaturg Agnete Stoffregen og psyko-motoriker Eva Elisabeth Brix.

Om fagbogen, pengene og ideerne. Oplæg ved Helle Merete Brix. Afholdt i maj 2015.

Skriv om dit liv: En workshop om at skrive selvbiografisk – afholdt i december 2014. Oplæg ved Helle Merete Brix.

En by i Rusland – afholdt i oktober 2014. Birte Kont læste op og fortæller om sin roman En By i Rusland  i en samtale med Helle Merete Brix, forfatter til blandt andet bogen Sex, frihed og fatwa. Arrangementet var støttet af Statens Kunstfond.

Den farlige selvbiografi? – afholdt i april 2014. Dorthe Emilie Røssell fortalte om arbejdet med sin bog Jeg brød et løfte – om at vokse op under besættelsen med forældre i modstandsbevægelsen.

Iran, revolution og minder –  afholdt i februar 2014. Fire danskere med iransk baggrund fortalte om Irans islamiske revolution.

Den farlige selvbiografi? – afholdt i november 2013. Oplæg ved Helle Merete Brix om at skrive selvbiografi og erindring.

Vel mødt!