Helle Meretes Saloner

januar2012billederkaffekop Få salonernes nyhedsbrev og få besked om kommende arrangementer og skrivekurser, som jeg afholder i salonerne og andre steder. Skriv til:
skriv nyhedsbrev i emnefeltet.

Om Helle Meretes Saloner: Et kommunikationsfirma, der løser opgaver som manuskriptlæsning og giver sparring på skriveprojekter. Helle Meretes Saloner arrangerede igennem et par år møder på Frederiksberg om alt fra den iranske revolution til kreativ skrivning. Fra 2018 vil salonernes arrangementer overvejende have fokus på kreativitet og krise, traumer og den selvbiografiske genre.

Næste arrangement bliver lørdag den 13. januar 2018, hvor jeg afholder international konference på Christiansborg i samarbejde med Naser Khader om terrorens ofre. Læs mere og tilmeld dig her

Salonerne er på facebook

Tidligere arrangementer:

Intuitiv skrivning. Afholdt maj 2016. Sammen med digter Jette Bilberg Lauritsen.

Kreativitet og krise. Afholdt i januar 2016. Sammen med dramaturg Agnete Stoffregen og psyko-motoriker Eva Elisabeth Brix.

Om fagbogen, pengene og ideerne. Oplæg ved Helle Merete Brix. Afholdt i maj 2015.

Skriv om dit liv: En workshop om at skrive selvbiografisk – afholdt i december 2014. Oplæg ved Helle Merete Brix.

En by i Rusland – afholdt i oktober 2014. Birte Kont læste op og fortæller om sin roman En By i Rusland  i en samtale med Helle Merete Brix, forfatter til blandt andet bogen Sex, frihed og fatwa. Arrangementet var støttet af Statens Kunstfond.

Den farlige selvbiografi? – afholdt i april 2014. Dorthe Emilie Røssell fortalte om arbejdet med sin bog Jeg brød et løfte – om at vokse op under besættelsen med forældre i modstandsbevægelsen.

Iran, revolution og minder –  afholdt i februar 2014. Fire danskere med iransk baggrund fortalte om Irans islamiske revolution.

Den farlige selvbiografi? – afholdt i november 2013. Oplæg ved Helle Merete Brix om at skrive selvbiografi og erindring.

Vel mødt!