Foredrag

5 Foredrag, der rykker: Om skriveproces, om at skrive selvbiografisk, om plot og sprog, om ofre for terrorisme og om islam i Europa.

Ring på 22 92 70 46 eller mail til og book et af nedenstående foredrag med mig.

Varighed 1-2 timer inklusive spørgsmål og debat. Pris efter aftale. Jeg bor i København.

1. Skriv løs

Glem teknikken og skriv løs. Læs om foredraget her

2. Skriv om dit liv

Tænker du på at skrive en bog om dit eget liv? Et foredrag med tips og tricks for dig, der interesserer dig for det selvbiografiske.

Læs mere om foredraget her

3. Lær at lave et plot

Et foredrag, jeg holder sammen med dramaturg Agnete Stoffregen. Læs mere her

4. De, som terroren rammer

Et foredrag, der baserer sig på min bog Gud og Profeten tilgiver ikke. En personlig beretning om terrorangrebet på Krudttønden. Men foredraget handler også om de ofre for terrorisme, som jeg har mødt ude i verden. Læs mere om foredraget her

5. Islam i Europa

En fortælling om islam i Europa igennem de seneste 15 år. Om ortodokse og liberale muslimer, frafaldne og fanatikere, moskeer, tørklædedebatter og meget mere. Læs mere her

Eksempler på steder, jeg har holdt foredrag og oplæg i årenes løb:

Danmark: LOF Holbæk, Tranqebar Boghandel, FOF Køge Bugt, Integrationsministeriet, Dansk Journalistforbunds Freelancegruppes Forfatterlounge, Det Danske Center for Menneskerettigheder, CEPOS Universitet, Roskilde Universitetscenter, Ateistisk Selskab, Krogerup Højskole, Borup Højskole, Dansk Forfatterforening, AOF, Trykkefrihedsselskabet, Vedbæk kirke, Rotary, Tingbjerg kirke, Vinderslev kirke, Næstved gymnasium, Tidehverv, Foreningen af Chefsekretærer og DIS (Danish Institute for Study Abroad).

Udlandet: Document.no i Oslo, den britiske tænketank New Culture Forum i London, Den Danske Kirke i Paris, Biskops Arnö i Sverige, den amerikanske tænketank Reason`s seminar om Europa og frihed i Amsterdam og Universal Tolerance i Drammen.